Аутобус од SALZBURG до ULM пролази између осталог и кроз градове MINHEN (зависно од руте линије). На овој релацији постоји само један полазак. Дужина пута је око 287 km. Просечно трајање путовања по реду вожње је 03 сата и 40 мин. С обзиром да аутобус прелази преко граничног прелаза могућа су и дужа задржавања у периоду туристичке сезоне. Обавезно понесите идентификациона документа. Посада аутобуса ће креирати списак имена путника пре преласка границе.
Пртљаг се обично плаћа по торби на свим поласцима у зависности од превозника.
Аутобуси су углавном високе туристичке класе са климом, АБС-ом, удобним путничким седиштима и сл.
Ред вожње SALZBURG - ULM постоји за следеће дане:
понеdељак
уторак
среда
четвртак
петак
субота
недеља

Аутобуски превозници који саобраћају на релацији од SALZBURG до ULM су:ČRNJA TOURS d.o.o. Rovinj.

Салцбург

Ulm

Улм је град у немачкој Бундесланд Баден-Њüрттемберг покрајини, смештен на реци Дунав. Град, чије се становништво процењује на 120.000 (2006), те је административни центар Алб-Донау округа. Улм, основан око 850. је богате историје и традиције као бивши Слободни град . Данас је привредно седиште, због своје разнолике индустрије, те је седиште универзитета (универзитет у Улму је основан1967). 
Међународно, Улм је првенствено познат по цркви с највишим звоником у свету, по готичкој катедрали (Улм Минстер), а познато је и као као место рођења Алберта Ајнштајна.
Улмова јавна библиотека (Стадтбиблиотхек Улму)има преко 480.000 штампаних медија. Град има јавно позориште,  драмске, оперске и балетске продукције, неколико мањих позоришта и стручни филхармонијски оркестар.