Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

22. Sep
Friday
23. Sep
Saturday
24. Sep
Sunday
25. Sep
Monday
26. Sep
Tuesday
27. Sep
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 5.

07:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:10m

09:20

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

25.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 07:10, Kotor
24.09 09:20, Dubrovnik
CRB
7.6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.6
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 08:30, Kotor
24.09 10:45, Dubrovnik
BZP
6.6
Број на достапни седишта e 1
1
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 10:10, Kotor
24.09 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 15:55, Kotor
24.09 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
преседнување

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 18:00, Kotor
24.09 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete