Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

27. May
Monday
28. May
Tuesday
29. May
Wednesday
30. May
Thursday
31. May
Friday
01. Jun
Saturday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 4.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 10:10, Kotor
29.05 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 14:40, Kotor
29.05 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 15:55, Kotor
29.05 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
преседнување

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 18:00, Kotor
29.05 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete