Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

30. May
Tuesday
31. May
Wednesday
01. Jun
Thursday
02. Jun
Friday
03. Jun
Saturday
04. Jun
Sunday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 5.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.6
Božur/čazmatrans Promet

19.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 08:30, Kotor
01.06 10:45, Dubrovnik
BZP
6.6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:30m

11:00

Dubrovnik
BLI
9.2
Blue Line

19.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 08:30, Kotor
01.06 11:00, Dubrovnik
BLI
9.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 10:10, Kotor
01.06 12:30, Dubrovnik
JEK
5.6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:35m

17:15

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

2h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 14:40, Kotor
01.06 17:15, Dubrovnik
JEK
5.6
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 15:55, Kotor
01.06 17:35, Dubrovnik
JEK
5.6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete