Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

20. May
Monday
21. May
Tuesday
22. May
Wednesday
23. May
Thursday
24. May
Friday
25. May
Saturday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 3.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

35.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 21:20, Beograd
23.05 08:50, Budva
JES
6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

35.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 22:00, Beograd
23.05 08:15, Budva
BLI
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
8
Royal Travel

33.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 23:00, Beograd
23.05 10:00, Budva
RTC
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete