Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

16. Apr
Tuesday
17. Apr
Wednesday
18. Apr
Thursday
19. Apr
Friday
20. Apr
Saturday
21. Apr
Sunday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 7.

12:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:05m

23:35

Budva
LAM
5.6
Lasta Montenegro / Sp Lasta Ad Beograd

30.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 12:30, Beograd
18.04 23:35, Budva
LAM
5.6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BZP
6.8
Božur

27.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 17:30, Beograd
19.04 05:40, Budva
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 19:00, Beograd
19.04 06:45, Budva
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

33.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 20:00, Beograd
19.04 06:00, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 21:20, Beograd
19.04 08:50, Budva
JES
6
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

33.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 22:00, Beograd
19.04 08:15, Budva
BLI
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
8
Royal Travel

33.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.04 23:00, Beograd
19.04 10:00, Budva
RTC
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete