Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

22. Sep
Friday
23. Sep
Saturday
24. Sep
Sunday
25. Sep
Monday
26. Sep
Tuesday
27. Sep
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 9.

08:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

19:30

Budva
OZT
2
Ozlem Tours Doo

31.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 08:30, Beograd
24.09 19:30, Budva
OZT
2
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

12:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:05m

23:35

Budva
LAM
5.6
Lasta Montenegro / Sp Lasta Ad Beograd

30.00€

DEPARTURE

11h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 12:30, Beograd
24.09 23:35, Budva
LAM
5.6
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

17:30

Beograd
 station icon
 station icon
12h:10m

05:40

Budva
BAN
8
Banbus Doo

27.00€

DEPARTURE

12h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 17:30, Beograd
25.09 05:40, Budva
BAN
8
Број на достапни седишта e 1
1
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

29.00€

DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 19:00, Beograd
25.09 06:45, Budva
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

19:30

Beograd
 station icon
 station icon
10h:20m

05:50

Budva
LAM
5.6
Lasta Montenegro

28.00€

DEPARTURE

10h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 19:30, Beograd
25.09 05:50, Budva
LAM
5.6
Број на достапни седишта e 6
6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
9
Blue Line

33.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 20:00, Beograd
25.09 06:00, Budva
BLI
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.6
Božur

31.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 21:20, Beograd
25.09 08:50, Budva
BZP
6.6
Број на достапни седишта e 4
4
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

33.00€

DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 22:00, Beograd
25.09 08:15, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 1
1
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
4
Lasta

32.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 23:00, Beograd
25.09 10:00, Budva
LAB
4
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete