Автобуски линии и возен ред Beograd - Budva

01. Oct
Sunday
02. Oct
Monday
03. Oct
Tuesday
04. Oct
Wednesday
05. Oct
Thursday
06. Oct
Friday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 6.

16:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:20m

03:20

Budva
BZP
6.8
Božur

25.00€

DEPARTURE

11h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 16:00, Beograd
04.10 03:20, Budva
BZP
6.8
Број на достапни седишта e 1
1
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

29.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 19:00, Beograd
04.10 06:45, Budva
TJO
10
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
LES
6
Lens Doo

33.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 20:00, Beograd
04.10 06:00, Budva
LES
6
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
Попусти за лојалност
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

31.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 21:20, Beograd
04.10 08:50, Budva
JES
6
Број на достапни седишта e 2
2
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
9
Blue Line

33.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 22:00, Beograd
04.10 08:15, Budva
BLI
9
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
RTC
8
Royal Travel

32.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 23:00, Beograd
04.10 10:00, Budva
RTC
8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete