Автобуски линии и возен ред Beograd - Sofija

22. Sep
Friday
23. Sep
Saturday
24. Sep
Sunday
25. Sep
Monday
26. Sep
Tuesday
27. Sep
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 14:30, Beograd
24.09 22:00, Sofija
TJO
10
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete