Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

15. Apr
Monday
16. Apr
Tuesday
17. Apr
Wednesday
18. Apr
Thursday
19. Apr
Friday
20. Apr
Saturday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 5.

06:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:45m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

22.50€

DEPARTURE

9h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.04 06:30, Sarajevo
17.04 16:15, Beograd
ARO
6
Број на достапни седишта e 49
49
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga

23.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.04 08:00, Sarajevo
17.04 15:35, Beograd
DUG
6
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.04 09:45, Sarajevo
17.04 17:45, Beograd
CIS
7.8
Број на достапни седишта e 15
15
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
DUG
6
Duga

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.04 12:30, Sarajevo
17.04 20:00, Beograd
DUG
6
Број на достапни седишта e 5
5
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

27.50€

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.04 21:00, Sarajevo
18.04 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete