Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

22. Feb
Thursday
23. Feb
Friday
24. Feb
Saturday
25. Feb
Sunday
26. Feb
Monday
27. Feb
Tuesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

Склучена продажба
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.02 12:30, Sarajevo
24.02 20:00, Beograd
CIS
7.8
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

-

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.02 21:00, Sarajevo
25.02 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete