Автобуски линии и возен ред Sarajevo - Beograd

17. May
Friday
18. May
Saturday
19. May
Sunday
20. May
Monday
21. May
Tuesday
22. May
Wednesday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 2.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
DUG
6
Duga

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.05 12:30, Sarajevo
19.05 20:00, Beograd
DUG
6
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

27.50€

Склучена продажба
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.05 21:00, Sarajevo
20.05 06:15, Beograd
GLM
8.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete