Автобуски линии и возен ред Tirana - Kotor

27. May
Monday
28. May
Tuesday
29. May
Wednesday
30. May
Thursday
31. May
Friday
01. Jun
Saturday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 10:15, Tirana
29.05 18:00, Kotor
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete