Автобуски линии и возен ред Tirana - Kotor

23. May
Thursday
24. May
Friday
25. May
Saturday
26. May
Sunday
27. May
Monday
28. May
Tuesday

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 1.

10:15

Tirana
 station icon
 station icon
7h:45m

18:00

Kotor
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

27.00€

DEPARTURE

7h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.05 10:15, Tirana
25.05 18:00, Kotor
JEK
5.4
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete