Busticket4.me Vam pomaže da jednostavno pretražite, uporedite i kupite kartu/e za odgavarajući bus na relaciji od BITOLA do JAGODINA.

Dužina puta od BITOLA do JAGODINA je oko 499 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 9 sati i 58 min.

Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika, koji nude brz i efikasan prevoz po povoljnoj cijeni.

Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.

S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prelaza moguća su i duža zadržavanja u periodu turističke sezone. Obavezno ponesite identifikaciona dokumenta.

Red vožnje od BITOLA do JAGODINA postoji za sljedeće dane:

Pondeljak
Sreda
Petak
Nedelja

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od BITOLA do JAGODINA: Galeb Ad / Kanis Leskovac.

Bitolj

Bitola je grad u jugozapadnom djelu Sjeverne Makedonije sa mnoštvom istorije iza sebe. Grad je imao mnogo imena kroz vjekove, sadašnje ime je nastalo od reči Obumel što u prevodu znači manastir.

Grad je okružen planinama Baba i Nidze, i nalazi se na 13km severno od granice sa Grčkom. Bitolj je administrativni, kulturni, ekonomski i naučni centar. Takođe je predstravljao važnu putno-trgovačku vezu između Jadranskog  i Egejskog mora, kao i jednu od veza između Balkana i  srednjom Evropom. Grad ima brojna diplomatska predstavništva stranih zemalja, a i poznat je kao grad Konzula.

Njegova istorije je bogata i živopisna i jedna je od najstarijih u Evropi, a za vrijeme Jugoslavije bio je jedan od kulturnih centara.

Jagodina

Jagodina se nalazi u srednjem Pomiravlju, na rijeci Belici. Opština broji oko 36 000 stanovnika. Grad je promijenio tri imena za šest vijekova: Jagodina, Jagodna i Svetozarevo. Klima je umjereno kontinentalna. Zime su hladne, a ljeta topla.

19. vijeka ekonomija jača razvojem industrije u Jagodini.

Iz Beograda do Jagodine svakoga dana polazi više autobusa.