Busticket4.me Vam pomaže da jednostavno pretražite, uporedite i kupite kartu/e za odgavarajući bus na relaciji od BITOLA do VRANJE.

Dužina puta od BITOLA do VRANJE je oko 282 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 6 sati i 16 min.

Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika, koji nude brz i efikasan prevoz po povoljnoj cijeni.

Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.

S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prelaza moguća su i duža zadržavanja u periodu turističke sezone. Obavezno ponesite identifikaciona dokumenta.

Red vožnje od BITOLA do VRANJE postoji za sljedeće dane:

Pondeljak
Sreda
Petak
Nedelja

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od BITOLA do VRANJE: Galeb Ad / Kanis Leskovac.

Bitolj

Bitola je grad u jugozapadnom djelu Sjeverne Makedonije sa mnoštvom istorije iza sebe. Grad je imao mnogo imena kroz vjekove, sadašnje ime je nastalo od reči Obumel što u prevodu znači manastir.

Grad je okružen planinama Baba i Nidze, i nalazi se na 13km severno od granice sa Grčkom. Bitolj je administrativni, kulturni, ekonomski i naučni centar. Takođe je predstravljao važnu putno-trgovačku vezu između Jadranskog  i Egejskog mora, kao i jednu od veza između Balkana i  srednjom Evropom. Grad ima brojna diplomatska predstavništva stranih zemalja, a i poznat je kao grad Konzula.

Njegova istorije je bogata i živopisna i jedna je od najstarijih u Evropi, a za vrijeme Jugoslavije bio je jedan od kulturnih centara.

Vranje

Vranje se nalazi na jugu Srbije, u Vranjskoj kotlini. Opština Vranje broji oko 88 200 stanovnika. Poslije Drugog svetskog rata postaje industrijsko središte, sa fabrikama obuće, tekstila, metalurgije...

Nadmorska visina Vranja je na 480m. Klima Vranja je umjereno kontinentalna. Ljeta su topla, suva i duga, dok su zime kratkotrajne i vrlo blage.

Iz Vranja do Beograda svakoga dana polazi više autobusa, a tu su i najčešće tri voza dnevno.

Autobuska stanica Vranje – tel: 017/21 201

Železnička stanica Vranje – tel: 017/21 714