Alexa Certify

BLOG

Android aplikacija - BusTicket4.me

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/android-aplikacija-busticket4-me-327-750x250.jpg

Android aplikacija - BusTicket4.me

BusTicket4.me , 5 Komentara Dec 13, 2018

Dragi putnici, dragi prijatelji,

Predstavljamo Vam BusTicket4.me aplikaciju za uređaje sa Android platformom. 

Najlakši način da pronađete autobusku liniju za Vaše putovanje je koristeći BusTicket4.me.

BusTicket4.me aplikacija Vam nudi sledeće mogućnosti:

  • pretraživanje autobuski redova vožnje i upoređivanje cena za veliki broj prevoznika
  • kupovina autobuske karte za željeni polazak – 100% sigurno
  • praćenje vožnje u realnom vremenu, dok ste u autobusu
  • alarmiranje putnika na oko 20km prije destinacione autobuske stanice kako biste se pripremili za izlazak iz autobusa
  • pregled svih realizovanih i nerealizovanih autobuskih karata
  • otkazivanje polaska jednim klikom, na osnovu “Uslova korišćenja sistema”

 

BusTicket4.me možete koristiti za pretrage međumesnih i međunarodnih redova vožnje i rezervacije autobuskih karata za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Kosovo. Takođe, aplikacija će Vam pomoći da pronađete najbolje konekcije ka većim gradovima u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Turskoj, Luksemburgu.

BusTicket4.me poseduje više od 1200 autobuskih linija, a taj broj se uvećava iz dana u dan. Za sve autobuske linije imamo direktne ugovore sa prevoznicima za prodaju autobuskih karata što garantuje rezervaciju sedišta u istom trenutku kupovine karte.

Za zadati polazni i destinacioni grad alpikacija će Vam prikazati sve autobuske linije koje ih spajaju sa 100% tačnim redovima vožnje. Na Vama je da izaberete odgovarajući polazak imajući u vidu cenu, mogućnost popusta, udobnost autobusa, dužinu i trajanje puta, kao i prosečnu ocenu prevoznika dobijenu na osnovu komentara i mišljenja putnika.

Kupovina autobuske karte na BusTicket4.me je 100% sigurna. Za “online” plaćanja obezbedili smo naplatu preko Visa i Master platnih kartica u saradnji sa našom bankom. Kada potvrdite kupovinu odabranih autobuskih karata bićete vidno preusmereni na portal banke gde ćete izvršiti plaćanje. Sve transakcije su obezbeđene najvišim bankarskim bezbednosnim standardima. Nakon uspešnog plaćanja aplikacija dobija informaciju o tome u istom trenutku i odmah potvrđuje kupovinu. U istom trenutku i putnik dobija potvrdu kupovine na email zajedno sa elektronskom autobuskom kartom i instrukcijama za putovanje.

Registrujte se jednim klikom koristeći Google ili Facebook nalog i tako omogućite pregled svojih autobuskih karata, realizovanih i nerealizovanih, odustajanje od putovanja u slučaju promene plana, ili čak da pratite svoj put uživo. Naravno, sistem BusTicket4.me s vremena na vreme organizuje akcije i nagrade za sve registrovane korisnike.

Jedino sa BusTicket4.me aplikacijom možete da pratite svoj put na mobilnom uređaju u toku same vožnje. Aplikacija Vam pokazuje aktuelnu poziciju na tabeli reda vožnje i mapi, obeležava gradove (autobuske stanice) koje ste prošli i, ukoliko omogućite tu opciju, startuje alarm oko 20km prije destinacione autobuske stanice na osnovu informacija sa GPS-a, dakle stvarne pozicije, a ne očekivane pozicije po vremenu.

Kada kupite autobusku kartu sistem automatski obaveštava autobuskog prevoznika o Vašoj karti. Od tada, Vaše mesto u autobusu je 100% rezervisano.

BusTicket4.me je online servis za putnike koji Vam olakšava planiranje putovanja, spaja Vas direktno sa prevoznicima, procesuira sve transakcije vezane za autobuske karte. U slučaju da ste nezadovoljni korišćenjem našeg servisa u potpunosti ćemo refundirati iznos koji ste platili na osnovu Uslova korištenja sistema.

Neke od popularnih autobuskih linija su Beograd – Budva, Sarajevo – Beograd, Split – Zagreb, Dubrovnik – Kotor, Podgorica – Novi Sad, Skopje – Budva, Priština – Ulcinj, Beč – Zagreb, Beograd – Beč, Novi Pazar – Istanbul.

 

Aplikacija je prilagođena raznim vrstama uređaja i raznim veličinama ekrana.

Preuzmite je sa Google Play-a odmah! 

Download BusTicket4.me from Google play

app home page app result page app discount app name app track my trip app pregled kupljenih karata app language selection

Komentari

BusTicket4.me

02.11.2017

Poštovani Ili... Busticket4.me je internet servis za prodaju elektronskh autobuskih karata. U sistemu imamo više od 2500 međumjesnih i međunarodnih linija koje pokrivaju oko 20000 evropskih destinacija. Busticket4.me funkciniše u skaldu sa zakonom, te kao i svaka autobuska stanica ima potpisane ugovore sa prevoznicima i redove vožnje dobija direktno od njih. Tačnost redova vožnje prije samog dostavljanja prodajnim mjestima kontroliše nadležna inspekcija, dok su isključivo prevoznici odgovorni za održavanje polazaka. Takođe, Busticket4.me ima tehničku podršku dostupnu 24h koja pokriva sve polaske iz sistema. Na osnovu podataka koje korisnik unese prilikom kupovine karte putem portal busticket4.me, naša tehnička služba obavijesti svakog putnika o izmjeni ili otkazivanju polaska, dok autobuske stanice nemaju tu mogućnost. Srdačno, BusTicket4.me Tim

Ili...

01.11.2017

... da ne daj boze sajt ima ikakvu tacnost ili uvid kuda busevi idu, preko kojih gradova. Uzmite Niksic - Kotor, ili Niksic - H.Novi naprimjer, ovo je cista farsa. Sto je najtuznije, u ovu nesrecnu drzavu niko da napravi neki pristojan pregled redova voznje.

Milena

26.03.2016

Ovo je stvarno super! Uključila sam opciju "Aktiviraj alarm" i gle čuda, uključio se alarm na telefonu kada smo bili na ulazu u Beograd dok sam ja spavala. Super! Pošto studiram u BG i često putujem ovo će me spasiti. Svaka čast za ideju!

Traveller

04.03.2016

Milorad

29.02.2016

Odlicna aplikacija, samo da autobusi postuju vreme polaska i dolaska, lepo bi bilo da mozemo i malo jeftiniju kartu kupiti nego na stanici, nastavite da se unapredjujete

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA