Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Shkodër - Kotorri


NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1

10:00

Skadar
4h:00m

14:00

Kotor
Old Town Travel

17.00€