Autobus od DORTMUND do FRANKFURT ne prolazi kroz druge gradove ili veća značajna mjesta. Prvi autobus kreće u 05:00, dok posljednji polazak možete uhvatiti u 06:45. Dužina puta je oko 241 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 05 sati i 40 min.
Prtljaga se obično plaća po torbi na svim polascima u ovisno od prijevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prijevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.
Red vožnje DORTMUND - FRANKFURT postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prijevoznici koji saobraćaju na relaciji od DORTMUND do FRANKFURT su:Croatia Bus Zagreb za promet i turizam d.o.o, SemiTimeS UG, Barileva turist Priština.

Dortmund

Frankfurt

Frankfurt na Majni je grad smješten na obalama rijeke Majne, u saveznoj pokrajini Hesen. Najveći je grad u pokrajini, i ujedno peti po veličini grad u Njemačkoj. Frankfurt na Majni je je financijski, literarni, i kulturni centar Njemačke, i jedan od najbogatijih gradova Europe. Frankfurt na Majni je veoma popularna turistička destinacija, sa brojnim gradskim znamenitostima. Turističke atrakcije u Frankfurtu na Majni su :

- Glavni toranj

- Romerberg je povijesno srce Frankfurta

- Geteova kuća

- Crkva Svetog Pavla

- Prirodnjački muzej Senckenberg

- Zeil (pješačka zona)

- Palmengarten (botanička bašta)

Autobusni kolodvor pruža niz mogućnosti u samoj njegovoj zgradi, kao što su: prodavnica, kafić, restoran, garderoba, bankomati, klupe za odmor kao i toaleti.

Ispred autobusnog kolodvora možete naći i taxi službu, mada možete koristiti gradske autobuse i vozove jer Frankfurt ima odličnu povezanost što se tiče cestovnog prometa.