Alexa Certify

BLOG

Tri glavna razloga za kupovinu autobuske katre na portalu BusTicket4.me

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/tri-glavna-razloga-za-kupovinu-autobuske-katre-na-portalu-busticket4-me-98468-750x250.jpg

Tri glavna razloga za kupovinu autobuske katre na portalu BusTicket4.me

Razno , 1 Komentara Jan 27, 2017

Kupovina preko interneta posljednjih godina postaje sve popularnija, te se i u našoj zemlji sve više ljudi odlučuje da vrijeme i novac uštedi „na mreži“. Prema statističkim podacima prosječni kućni budžet se najvećim dijelom troši na hranu i piće, nakon čega za transport (gotovo 10 procenata). Stručnjaci smatraju da je najefikasniji vid štednje planiranje unaprijed, tj. da kupci planirano usklade potrebe sa realnim mogućnostima. Da ne biste potrošili previše, u kupovinu krenite na vrijeme, planski, a kupovina autobusne karte preko interneta u velikoj mjeri vam može uštedjeti i vrijeme i novce. Ukoliko želite da izbjegnete gužve na kolodvorima, prepune autobuse i na vrijeme sebi obezbjedite prijevoz do željene destinacije -  portal BusTicket4.me je kao stvoren za vas!

1. Online kupovina karata je sigurna

Kupovinom karte na portalu Busticket4.me mjesto u vozilu vam je garantirano! Svaki treći korisnik interneta u Europi ima iskustvo online kupovine, bez obzira da li je kupovao odjeću,  komponente za računala, knjige, plaćao aranžmane za ljetovanje ili kupovao autobusne karte. Sistem BusTicket4.me posjeduje garantiran broj sjedišta od strane prijevoznika (baš kao i kolodvor ili bilo koji drugi agent prodaje autobusnih karata). Sa ovim je garantirano mjesto u autobusu za svaku kupljenu kartu preko www.busticket4.me , jer sustav vodi računa o broju karata koje ima na raspolaganju za svaki polazak. Pored toga, za svaku kupljenu kartu online, prijevoznik dobija tri notifikacije i to:

-u trenutku kupovine autobusne karte;

-24h prije polaska;

-jedan sat  prije samog polaska.

Svaka online kupljena karta će zasigurno imati mjesto u autobusu, bez obzira na stanicu na kojoj se putnik ukrcava.

2. Sigurnost plaćanja kreditnim karticama je zagarantirana

Tajnost podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL (Secure Socket Layer) enkripcije. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos sredstava i onemogućen nedozvoljen pristup podacima sa kreditnih kartica. BusTicket4.me ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica u svoju bazu podataka i brojevi nisu dostupni neovlašćenim osobama.

3. Internet „radi“ 24 sata dnevno

Većina autobusnih kolodvora radi u dvije smjene, ali zato internet „radi“ 24 sata dnevno. Kupovina autobusnih karata na portalu BusTicket4.me moguća je u svakom trenutku, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini. I ne samo to, koliko god da kasnite na autobus, kolike god da su gužve na autobusnoj stanici, ili kolone od nekoliko kilometara kroz saobraćajnu špicu, BusTicket4.me je svojim korisnicima omogućio da u samo nekoliko jednostavnih koraka na vrijeme sebi obezbjede prijevoz i putem interneta kupe autobusnu kartu za više tisuća odredišta.

Komentari

IVAN

27.01.2017

ODLIČNI STE!

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

pismohran