Автобуски линии и возен ред Kotor - Dubrovnik

07. Jun
Wednesday
08. Jun
Thursday
09. Jun
Friday
10. Jun
Saturday
11. Jun
Sunday
12. Jun
Monday

Можно е доцнење при доаѓање поради задржување на граничните премини

Број на резултатот по вашиот критериум за претрага е 4.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.6
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 08:30, Kotor
09.06 10:45, Dubrovnik
BZP
6.6
Број на достапни седишта e 10
10
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
ABS
Вид билет

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:30m

11:00

Dubrovnik
BLI
9.2
Blue Line

19.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 08:30, Kotor
09.06 11:00, Dubrovnik
BLI
9.2
Возен ред
карактеристики на автобусот
Вид билет

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

Склучена продажба
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 10:10, Kotor
09.06 12:30, Dubrovnik
JEK
5.6
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 15:55, Kotor
09.06 17:35, Dubrovnik
JEK
5.6
Број на достапни седишта e 3
3
Возен ред
Попуст
карактеристики на автобусот
Вид билет

0% Complete