Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

22. Sht
E Premte
23. Sht
E Shtunë
24. Sht
E Diel
25. Sht
E Hënë
26. Sht
E Martë
27. Sht
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

07:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:10m

09:20

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 07:10, Kotor
24.09 09:20, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.6
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 08:30, Kotor
24.09 10:45, Dubrovnik
BZP
6.6
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 10:10, Kotor
24.09 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 15:55, Kotor
24.09 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
Transfer

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.09 18:00, Kotor
24.09 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete