Ms Tours

Kontroll

Akoma nuk ekziston përshkrim për transportuesin

Linjat e autobusit

Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve

Podgorica - Ulqin (nëpërmjet Tivari) *niset çdo ditë në 17:28h, kthehen 20:02h.

MS tours Mbresat

5.0/5.0

3 mbresa/t
Vlerësimi

Branimir

Veoma dobra usluga. Prijatno osoblje.

Ugljesa31

Xiaoyu

Weary satisfied with the crew

Të dhënat e kontaktit

 mstourspodgorica@gmail.com