Alexa Certify

Konfirmimi i biletës me kthim

bus ikonica Mbajmë përgjegjësi për saktësinë e orarit të udhëtimit të autobusëve
bus ikonica Në rast se jeni i pakënaqur Ju kthejmë paratë
bus ikonica Banka jonë Ju garanton sigurine e transaksionit
i Nëse keni biletë me kthim me date kthimi të pa caktuar, rezervoni në kohë sediljen e autobusit dhe konfirmoni biletën e kthimit online 48 orë para orarit të nisjes. Kur hipni në autobus duhet të paraqisni biletën dhe rezervimin e sediljes.

Enjoy the journey

pretraga

KËRKO

Fusni qytetin e nisjes dhe atë të mbërritjes

Izaberi

ZGJIDH

Këqyrni orarin e saktë të udhëtimeve

Kupi kartu

REZERVO

Paguani "online" me kartë krediti ose "offline"

SI BËHET KONFIRMIMI?


Fusni qytetin e nisjes dhe atë të mbërritjes të udhëtimit Tuaj, datën e kthimit dhe shoqërinë e transportit biletën të cilit i keni blerë. Nga udhëtimet e ofruara zgjidhni atë që Ju përshtatet më mire. Për udhëtimet që do të gjeni në listen e orarit e udhëtimeve do të keni kohën e nisjes, kohëzgjatjen e udhëtimit, shoqërinë e transportit, kualitetin e autobusit, distance e udhëtimit në kilometra etj. Me klikimin në butonin “Rezervo” zgjidhni linjën e autobusit që dëshironi. Plotësoni kutitë e detyrueshme për porositësin dhe udhëtarët, kryeni pagesën dhe kënaquni në udhëtimin Tuaj. BusTicket4.me Ju uron udhë të mbarë.

BLLOGËR MË TË RINJ

kontroll

REGENSBURG - qyteti i ëndrrave
REGENSBURG - qyteti i ëndrrave

Feb 26, 2019

Qyteti i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në Regensburg është destinacioni i ëndrrave për monumentet dhe kulturën e historisë...

Transfer - Delta City Podgorica
Transfer - Delta City Podgorica

Feb 14, 2019

Delta City Podgorica - është qendra e parë dhe më e madhe tregtare në Podgoricë. Ajo u hap më 1 tetor te vitit 2008. Qendra është nd...

Aeroporti i Dubrovnikut
Aeroporti i Dubrovnikut

Feb 14, 2019

Historia e aeroportit të Dubrovnikut mund të ndahet në katër periudha të ndryshme, e para e filloi në vitin 1936 në një aeroport në nj&...

Bjeshkët e Nëmuna
Bjeshkët e Nëmuna

Feb 13, 2019

Bjeshket e Nemuna janë një kurorë e lartë malore në skajin juglindor të sistemit malor Dinarik. Maja më e lartë e Bjeshkeve te Nemuna eshte ...

Aeroporti i Tiranës
Aeroporti i Tiranës

Feb 12, 2019

Aeroporti Nënë Tereza (më para: Aeroporti i Rinasit) në Rinas, është aeroporti i kryeqytetit dhe njëkohësisht i vet...

LUBJANA
LUBJANA

Feb 08, 2019

Lubjana është qyteti kryesor dhe më i madhi i Sllovenisë. Komuna e Lubjanës është një nga 11 bashkitë e qytetit në vend. Qyteti...

DITA E TË DASHURUARVE - qytetet që mund ti vizitoni me personin e zemres
DITA E TË DASHURUARVE - qytetet që mund ti vizitoni me personin e zemres

Jan 29, 2019

Dita e të dashuruarve na përkujton edhe njëherë se dikuj duhet ti themi më shpesh „Të dua“. 14. Shkurti është një d...

Perla e Adriatikut - DUBROVNIKU
Perla e Adriatikut - DUBROVNIKU

Jan 25, 2019

Kroacia njihet si një vend mjaft atraktiv për turistët nga e gjithë bota, ku padyshim bukurinë më të madhe ja jep qyteti i bukur i Dubrovnikut. ...

OHËR - një parajsë për sytë
OHËR - një parajsë për sytë

Jan 25, 2019

Bëra gati një valixhe të vogël, mora syzet, portofolin dhe pak para. Vendosa ti jap vetes një pushim të vogël dhe të shkoj në një ...

Qyteti Muze - PRIZRENI
Qyteti Muze - PRIZRENI

Jan 22, 2019

Një ndër vendet më atraktive të Kosovës është padyshim Prizreni. I dyti për nga madhësia dhe numri i banorëve, pas Prishtin&eum...

SOFIA
SOFIA

Dec 18, 2018

Sofia gjendet nën malin Vitosha, ka 1,300,000 banorë dhe është kryeqyteti i Bullgarisë. Sofia ndodhet në pjesën perëndimore të Bullgari...

VITI 2019 - SHQIPËRI
VITI 2019 - SHQIPËRI

Dec 11, 2018

Festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri sjellin harmoni në ambiente familiare. Rruget e bardha, era e ftofte që na mbush me gëzim e na lajmëron për ...