Alexa Certify

bllog

VITI 2019 - SHQIPËRI

VITI 2019 - SHQIPËRI

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/viti-2019-shqiperi-110717-750x250.jpg

Destinacionet turistike Komentara: 0 starstarstar Dec 11, 2018

Festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri sjellin harmoni në ambiente familiare.

Rruget e bardha, era e ftofte që na mbush me gëzim e na lajmëron për ardhjen e këtyre festave...

Shqipëria, edhe pse një vend jo i madh me sipërqafe, mundohet që atmosfera për fundvit dhe për fillimin e një viti të ri, të jetë sa më familiare, sa më e këndshme.

Pothuajse në çdo vend të Shqipërisë, organizohen mbrëmje festive me rastin e festave të lartpërmendura.
Tirana, si kryeqytet dhe si  një ndër vendet më të bukura, përveç organizimeve muzikore, këtyre festave ju jep gjallëri me dekorim që bën.
Rrugët e mbushura plotë drita, gjallëria e njerëzve që të jep jetë...

Shkodra, jo më pak atraktive, më së shumti u përkushtohet ambienteve familiare,në mënyrë që ngorohtësia e families të mbizotërojë në çdo vend.

E ku më mirë se në Shqipëri...muzikë argëtuese, pije dhe ushqime, një ambient i pasur me dashuri dhe ngohtësi.

BusTicket4.me ju ofron bileta autobusi që këtë fundvit ta festoni në gjirin e Shqipërisë:

Nisjet për Shqipëri
POGDORICË - SHKODËR 
PODGORICË - TIRANË 
SHKUP - TIRANË 
PRISHTINË - TIRANË 

BusTicket4.me gjithmonë me ju!

Komente

Për këtë bllog nuk ka komente.

Shkruani një koment

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA