Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/sofia-110731-750x250.jpg

SOFIA

Destinacionet turistike , 0 Komentara

Sofia gjendet nën malin Vitosha, ka 1,300,000 banorë dhe është kryeqyteti i Bullgarisë. Sofia ndodhet në pjesën perëndimore të Bullgarisë, vetëm 50 km nga kufiri serb. Ajo i përket kryeqyteteve më të mëdha të Evrop&eu...

/db_assets/images/blog_cover/viti-2019-shqiperi-110717-750x250.jpg

VITI 2019 - SHQIPËRI

Destinacionet turistike , 0 Komentara

Festat e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri sjellin harmoni në ambiente familiare. Rruget e bardha, era e ftofte që na mbush me gëzim e na lajmëron për ardhjen e këtyre festave... Shqipëria, edhe pse një vend jo i madh me sipërqafe, mundohet që...

/db_assets/images/blog_cover/unaza-e-durmitorit-110709-750x250.jpg

UNAZA E DURMITORIT

Destinacionet turistike , 0 Komentara

Unaza rreth Durmitorit është një rrugë rrethore rreth Malit Durmitor, 85 km e gjatë përgjatë rrafshnaltës së Tarës dhe Pivës. Kalohet përgjat majave që janë në një lartësi prej më shumë se 2000 metra, p&eu...

/db_assets/images/blog_cover/disa-dite-pushimi-ne-vendin-magjik-kolashin-110652-750x250.png

DISA DITË PUSHIMI NË VENDIN MAGJIK - KOLASHIN

Destinacionet turistike , 1 Komentara

Kolashini është qytet në veri të Malit të Zi. I themeluar nga turqit në shekullin e 17-të, ky qytet i vogël është një nga vendet më të vizituara në Mali të Zi. Kolashini është një nga qendrat kryes...

 
 

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA