Alexa Certify

BLOG/TË REJA

kontroll

/db_assets/images/blog_cover/unaza-e-durmitorit-110709-750x250.jpg

UNAZA E DURMITORIT

Unaza rreth Durmitorit është një rrugë rrethore rreth Malit Durmitor, 85 km e gjatë përgjatë rrafshnaltës së Tarës dhe Pivës. Kalohet përgjat majave që janë në një lartësi prej më shumë se 2000 metra, p&eu...

/db_assets/images/blog_cover/disa-dite-pushimi-ne-vendin-magjik-kolashin-110652-750x250.png

DISA DITË PUSHIMI NË VENDIN MAGJIK - KOLASHIN

Kolashini është qytet në veri të Malit të Zi. I themeluar nga turqit në shekullin e 17-të, ky qytet i vogël është një nga vendet më të vizituara në Mali të Zi. Kolashini është një nga qendrat kryes...

/db_assets/images/blog_cover/zyrihu-110647-750x250.jpg

ZYRIHU

Me vendndodhjen e saj unike në Liqenin e Cyrihut, Alpet në horizont, zonat e shumta rekreative dhe diversitetin urban, qyteti ofron një tërësi tërheqëse. Zyrihu ka universitete të klasit botëror, objekte hulumtuese të suksesshme dhe të reja. ...

/db_assets/images/blog_cover/kopenhagen-110644-750x250.jpg

KOPENHAGEN

I themeluar si një fshat peshkimi Viking në shekullin X, Kopenhageni u bë kryeqyteti i Danimarkës në fillim të shekullit të 15-të.  Kopenhageni ka parë zhvillim të fuqishëm urban dhe kulturor, të ndihmuara nga investimet në i...

MË TË LEXUARAT

KATEGORITË

ARKIVA