Red vožnje Brčko do Doboj

Pogledaj red vožnje

Autobus od BRČKO do DOBOJ prolazi između ostalog i kroz gradove MODRIČA (zavisno od rute linije).Prvi autobus kreće u 02:10, dok posljednji polazak možete uhvatiti u 23:00. Dužina puta je oko 115 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 02 sata i 26 min.
Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.
Red vožnje BRČKO - DOBOJ postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Autobuski prevoznici koji saobraćaju na relaciji od BRČKO do DOBOJ :Globtour Međugorje, Bosnaekspres Doboj, Lasta Beograd.

Brčko

Brčko je grad na sjeveru Bosne i Hercegovine. Administrativno je sjedište Brčko distrikta. Prema podacima popisa stanovništva 2013. godine, u gradu Brčko je popisano 43.859 lica, a u cijelom distriktu Brčko 93.028 lica.

Grad Brčko je smješten u Posavini, na desnoj obali rijeke Save, odnosno na ušću njene desne pritoke Brke, na 96 metara nadmorske visine.

Istočno od grada prostire se plodna Semberija, a zapadno je Posavina, dok se petnaestak kilometara južno od grada dižu obronci planine Majevice.

Grad je važan tranzitni centar i kroz njega prolazi najvažnija putna komunikacija koja povezuje zapadni s istočnim dijelom Republike Srpske te centralni dio Federacije BiH sa Hrvatskom i Posavskim kantonom.

Pored veoma značajnih kopnenih komunikacija, Brčko ima i savremeno opremljenu luku na rijeci Savi, koja se uklapa u jedinstveni plovni put od Crnog do Severnog i Baltičkog mora.

Brčko ima značajne industrijske kapacitete.

;

Doboj

Autobuska stanica Doboj nalazi se na magistralnom putu Sarajevo - Bosanski Brod. Doboj predstavlja čvorište velikog broja polazaka i to prema Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Podgorici i Zagrebu. Stanica poseduje natkrivene perone, caffe bar, restoran, prodavnicu i čekaonicu. Izlaz na perone je kontrolisan i nije moguć bez vozne karte. Radno vrijeme biletarnice je od 00h do 24h.

 

Autobuska stanica Doboj poseduje:

 Caffe i restoran
 Prodavnicu
 Parking
 -  Toalet

 Taxi stanicuAdresa: Svetog Save bb, Doboj 74000, Bosna i Hercegovina

Phone: +387 53 241 399

 

;