Alexa Certify

BLOG

CIRIH

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/cirih-110648-750x250.jpg

CIRIH

Turističke destinacije , 0 Komentara Feb 11, 2019

Smešten na obali Ciriškog jezera sa Alpima na horizontu, grad Cirih pruža jedinstveni ugođaj uz brojne predele stvorene za rekreaciju i uživanje. 

Cirihu se nalaze univerziteti svetske klase, uspešne i nove istraživačke ustanove. Atraktivno finansijsko okruženje, visoka platna moć i odlična transportna mreža čine Cirih primamljivim mestom za kompanije iz celog sveta.

UNIVERSITÄT ZÜRICH

Cirih nudi odlične mogućnosti za trgovinu, sportske i zabavne aktivnosti, kao i jedinstvenu i raznovrsnu kulturnu ponudu. Infrastruktura je takođe odlična - od upravljanja otpadom do javnog prevoza. Što se tiče kvaliteta života, grad se konstantno nalazi na najvišim pozicijama u međunarodnim studijama, dok stanovništvo redovno daje visoke ocene mesta na anketama.

ZÜRICH PARK

Stadtvald park i zelene površine pozivaju na odmor i mirne trenutke. Možete čak i plivati u Ciriškim jezerima: Katzensee i Limmat.

ZÜRICHSEE

U samo jednom danu u Cirihu možete posetiti: Kuću Opere, Kunsthaus, Tonhalle, Ciriški balet, Schauspielhaus, Landesmuseum, Lovenbrau Kunstareal i Muzej Rietberg, mjesta poznata daleko izvan granica zemlje. Takođe, tu je i veliki broj galerija, bioskopa, pozorišta, muzičkih klubova i centara alternativne kulture.

OPERAHAUS

U Cirihu postoje brojne opcije za kupanje, a takođe i šume, tj. brda i planine (najviši vrh Ciriha je Schnebelhorn na 1292 metara nadmorske visine) pružaju rekreativni prostor.

SCHNEBELHORN

Cirih je poznat i po noćnom životu sa više od 3500 restorana, barova, salona i klubova. Najpoznatiji festivali u gradu su Parade Street, festival Caliente, najveći latino događaj u Evropi, pozorišni Vinterthur, muzički festival, itd.

Ako želite da posetite ovo mjesto, nudimo Vam polaske iz nekoliko evropskih zemalja:

Polasci za Cirih
SKOPLJE - CIRIH
PRIŠTINA - CIRIH
BEOGRAD - CIRIH
BEČ - CIRIH
BELIN - CIRIH
SOFIJA - CIRIH

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA