Alexa Certify

BLOG

DAN ZALJUBLJENIH - Gradovi koje možete posjetiti sa voljenom osobom

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/dan-zaljubljenih-gradovi-koje-mozete-posjetiti-sa-voljenom-osobom-111008-750x250.jpg

DAN ZALJUBLJENIH - Gradovi koje možete posjetiti sa voljenom osobom

Turističke destinacije , 1 Komentara Feb 11, 2019

Dan zaljubljenih nas još jednom podsjeća da nekome treba češće reći "Volim Te".

14. februar je poseban dan za one koji na romantičan način žele da poklone nešto voljenoj osobi.

BusTicket4.me Vam može pomoći u odabiru najromantičnijih gradova gdje možete izraziti i ostvariti gestove ljubavi. Uz malo novca, na nekom lijepom putovanju, možete provesti nezaboravne dane.

Zašto ne biste proslavili Dan zaljubljenih, na primer:

  1. PARIZ

U srcu Grada zaljubljenih nalazi se Ajfelova Kula, divan prizor za romantični predlog.  Ispod kule ste okruženi ljudima iz cijelog svijeta. Kupite kartu za ovo mjesto i ostvarite svoj san:

PODGORICA - PARIZ
BEOGRAD - PARIZ

  1. VENECIJA

Izgrađena na vodi, u antičkom stilu koji je okružuje, predstavlja najljepši prizor koji dvoje zaljubljenih mogu tražiti. Mali brod, Vas dvoje i cijeli svijet postaje mali ispred vaše ljubavi. Ne oklijevajte, kupite kartu odmah:

BEOGRAD - VENECIJA
NOVI SAD - VENECIJA

  1. DUBROVNIK

Dubrovnik nudi fascinantnu istoriju, vječnu ljepotu i posebnu atmosferu za sve zaljubljene. Mjesto koje je, usred antičkog stila i rijetke ljepote koje nudi, nezaboravno za Sv. Valentin. Pogledajte polaske za Dubrovnik i kupite kartu koja vam odgovara:

PODGORICA - DUBROVNIK
BEOGRAD - DUBROVNIK 

  1. ISTANBUL

Zašto ne probati grad sa drugačijom kulturom od onoga što vidimo svaki dan, sa rijetkom ljepotom koja ima toliko toga za ponuditi? Kupite kartu na Busticket4.me kako biste posjetili ovo mjesto sa Vašom voljenom osobom:

PODGORICA - ISTANBUL
TIRANA- ISTABUL

  1. BEČ

Beč je prava magijska destinacija sa prekrasnim carskim palatama, muzejima svjetske klase i ekstravagantnim pozorišnim predstavama. Ako planirate romantični odmor za Dan zaljubljenih, Beč je idealno mjesto za vas.

PODGORICA - BEČ
BEOGRAD - BEČ

  1. SARAJEVO

Još jedan grad koji postaje sve više atraktivan za parove na Dan zaljubljenih. Mnoge aktivnosti koje ovaj grad nudi su zapanjujuće. Za više, kupite karte i otkrijte sam grad:

 PODGORICA - SARAJEVO
BEOGRAD - SARAJEVO 

  1. MOSTAR

Ako čovjek snažnog srca voli mjesta sa istorijskim vrijednostima, kao što je most izgrađen 1558. godine, Mostar je savršeno mjesto.

PODGORICA - MOSTAR
BEOGRAD - MOSTAR

  1. VERONA

Verona je predivni italijanski grad, sa najslavnijom ljubavnom pričom. Ovo je grad u kome se rodila ljubav između Romea i Julije. Zašto da ne posjetite i Vi Veronu, pa da bude i grad vaše ljubavi?

BEOGRAD - VERONA
TIRANA - VERONA

Srećan Dan zaljubljenih Vam želi Busticket4.me.

Komentari

MiLa

28.01.2019

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA