Alexa Certify

BLOG

DOČEK 2019 - DUBROVNIK

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/docek-2019-dubrovnik-110710-750x250.jpg

DOČEK 2019 - DUBROVNIK

Turističke destinacije , 0 Komentara Feb 11, 2019

Decembarske čarolije u Dubrovniku čekaju na Vas!

Novogodišnja čarolija u ovom prelijepom primorskom gradu je počela u subotu 1. Decembra 2018. godine paljenjem prve adventske svijeće i uključivanjem dekorativne praznične rasvjete, čime je i otvoren 5. Dubrovački zimski festival, a za njim će uslijediti - koncert jednog od trenutno najpopularnijih hrvatskih izvođača - Petra Graša.

6. decembra, nastupiće jedan od najpoznatijih hrvatskih rok sastava Prljavo kazalište.

Narodna, ali i klabska pjesma će uveseljavati i ove zime Dubrovčane vikendima, u điru od Brsalja, preko Straduna do Gundulićeve poljane, gdje će takođe biti organizovan živi muzički program uz gastronomsku ponudu na kućicama.

Veliki Božićni koncert 22. decembra će priredi u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, Dubrovački simfonijski orkestar, koji će nastupiti s brojnim dubrovačkim muzičarima.

Tradicionalno, na radost najmlađih, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika održa će se Božićna bajka, a sladokusce će razveseliti humanitarni Torta Party na Stradunu.

Poznat je i program dočeka Nove godine na Stradunu organizovan u suradnji sa Star Produkcijom, gdje će u završnici 2018., 29. decembra nastupiti atraktivni The Gypsy Kings, koji ove godine slave 25. rođendan od izdavanja istoimenog debitantantskog albuma. Sledeće večeri, 30. decembra popularne rok balade na Stradunu će izvesti Opšta opasnost.

Spektakularnoj novogodišnjoj noći na Stradunu će prethodi dječji doček na kojem će nastupiti mlada pjevačica Mia Negovetić i Super cover band.  U novu će godinu Dubrovčane i goste 31. Decembra uvesti vodeći hrvatski izvođači Nina Badrić i Toni Cetinski. Vrhunski umjetnici na najljepšoj svjetskoj pozornici i impresivni vatromet tačno u ponoć, će osigurati nezaboravan početak nove godine na Stradunu.  

Prvog dana 2019. godine, nakon spektakularnog dočeka, Dubrovački simfonijski orkestar će održati tradicionalni koncert u podne na Stradunu, a tu će u večernjim satima 1. januara nastupiti Klapa Rišpet.

BusTicket4.me i ovog puta je tu za Vas. 

POLASCI ZA DUBROVNIK
PODGORICA - DUBROVNIK
BEOGRAD - DUBROVNIK 
HERCEG NOVI - DUBROVNIK 
BUDVA - DUBROVNIK 
BEČ - DUBROVNIK 
ZAGREB - DUBROVNIK

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA