Alexa Certify

BLOG

DOČEK 2019 - HERCEG NOVI

/db_assets/images/blog_cover/blog-default-750x250.jpg

DOČEK 2019 - HERCEG NOVI

Turističke destinacije , 0 Komentara Feb 11, 2019

Tradicionalna žurka za novogodišnju noć u Herceg Novom održaće se i ove godine. Turistička organizacija Herceg Novog priprema višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz veličanstven doček Nove 2019.

Novljani, kao i njihovi gosti će i ovu Novu godinu moći da dočekaju na otvorenom, konkretno na lokaciji Omladinski park – Igalo, kao i na Škveru.

30. decembra, će se na bini u Igalu za dobru atmosferu pobrinuti splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvijezdica Ljuba Stanković.

 “Riblja čorba” i njihov frontmen Bora Đorđević će na istoj bini nastupiti 31.decembra od 23h a kao predgrupa nastupa “Light under the black mountain”, od 21h.

Istog dana, od 12h na istom mjestu, organizuje se “Dječja Nova godina” gdje će najmlađi imati priliku da vide predstavu ''Začarani Deda mraz''.

Utorak, 01.januar, rezervisan je za nastup najveće domaće muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, u čiji nastup će nas uvesti ansambl “Toć”. To je, međutim, samo dio onoga što očekuje Novljane i goste tokom novogodišnjih praznika.

Dok će se na Škveru 31.decembara i 01. januara uz nastupe popularnih didžejeva, organizovati dnevne žurke kao i doček Nove godine.

Herceg Novi Vas poziva da nezaboravne dane provedete u ovom gradu, a mi vam nudimo autobuske karte da ne propustite ove događaje.

Polasci za Herceg Novi
PODGORICA - HERCEG NOVI
KOTOR - HERCEG NOVI 
BUDVA - HERCEG NOVI 
BEOGRAD- HERCEG NOVI
NOVI SAD - HERCEG NOVI 

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA