Alexa Certify

BLOG

DOČEK 2019 - NOVI SAD

/db_assets/images/blog_cover/docek-2019-novi-sad-110711-750x250.png

DOČEK 2019 - NOVI SAD

Turističke destinacije , 0 Komentara

velj 11, 2019

Dočekajte Novu 2019. u  najljepšem gradu Vojvodine - Novi Sad.

Novosađani su se i ove godine potrudili da svojim sugrađanima i gostima upotpune zimske praznike organizacijom NS Winter FEST-a, koji je počeo od 28.novembra i traje do 29.decembra. Ova bajkovita manifestacija se održava  na glavnom gradskom trgu.

U dvadesetak kućica izloženi su piće, hrana, suveniri, novogodišnji ukrasi. Posjetioci imaju priliku da se provozaju centrom grada u „novogodišnjem  fijakeru“. Svake večeri u 18 sati počinje muzički program nastupom djece iz novosadskih osnovnih škola u „Raspevanoj jelci“ – instalaciji u obliku novogodišnje jelke. Zatim, slijedi koncert nekog od novosadskih orkestara i bendova – od klasične do pop i rok muzike, između 19 i 20 časova. Kraj večernjeg programa pripada novosadskim DJ-evima koji muziku puštaju do 22 časa. U ograđenom dijelu građani mogu da kupe jelke sa busenom ili da ostave prilog u dobrotvorne svrhe kupovinom novogodišnjih ukrasa.

Turistička oranizacija grada Novog Sada  je priredila  dva spektakularna dočeka, koji će se odvijati 31.decembra i 13 januara.

Novogodišnja noć počinje u svečanom ambijentu novosadske Sinagoge, uz zvuke „Božićno-novogodišnjih koncerata“. Najljepši uvod  u „najluđu noć“.

Ovogodišnji doček Nove 2019. godine svakako će biti za pamćenje jer će publiku uveseljavati regionalne i svjetski poznate muzičke zvijezde Manjifiko, Dr Nele Karajlić i ruski DJ dvojac Filatov i Karas.

Veličanstven vatromet u ponoć stavlja pečat na novosadsku novogodišnju bajku, a slavlje se nastavlja u kulturnoj stanici Svilara, klubovima, barovima i restoranima do jutarnjih sati. A sjutradan, repriza!

I kroz nekoliko dana, opet slavlje! Pravoslavna Nova godina, proslavlja se u noći između 13. i 14. januara. Doček se organizuje na mnogobrojnim kultnim lokacijama u gradu među kojima su kulturna, administrativna, poslovna i obrazovna zdanja, kao i ugostiteljski objekti. Izvođači najrazličitijih žanrova.

Zar Vam sve ovo nije dovoljno da posjetite Sprsku Atinu?

POLASCI ZA NOVI SAD
PODGORICA - NOVI SAD 
BEOGRAD - NOVI SAD
BUDVA - NOVI SAD 
BEČ - NOVI SAD 
MINHEN - NOVI SAD 
ZAGREB - NOVI SAD 
DUBROVNIK - NOVI SAD 

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

 

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

Napišite komentar

 

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA