Alexa Certify

BLOG

DOČEK 2019 - PODGORICA

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/docek-2019-podgorica-110720-750x250.jpg

DOČEK 2019 - PODGORICA

Turističke destinacije , 0 Komentara Mar 24, 2023

Doček Nove 2019.godine je sve bliži, pa u skladu sa tim, mnogi crnogorski gradovi će organizovati proslave na Glavnim trgovima, tj.na otvorenom.

I ove godine doček će biti organizovan i u Podgorici, gdje će se od 19. decembra do 10. januara naredne godine biti organizovan prvi praznični pazar, dok će građane u novogodišnjoj noći zabavljati Dejan Cukić i Perper.

31. decembra 2018. godine u periodu od 12.00 do 14.00 sati biće upriličen dečji novogodišnji koncert za naše najmlađe sugrađane, a u večernjim satima za starije generacije nastup Dejana Cukića i crnogorskog renomiranog sastava Perper.

Prvi , 23-odnevni program koji održaće se periodu od Dana oslobođenja Podgorice – 19. decembra do 10. januara I relaizovaće se na glavnom gradskom Trgu.

Cilj je, prije svega, sugrađanima koji će tokom prazničnih dana ostati u našem gradu ponuditi sadržaj koji bi mogli vidjeti u bilo kojoj evropskoj ili svjetskoj metropoli, ali i da se oživi centar uz nezboravan program tokom cijelog perioda trajanja praznika.

Postavka drvenih kućica na Trgu nezavisnosti činiće centralni praznični kutak gdje će se prezentovati proizvodi privrednika i umjetnika iz Crne Gore, dijeliti pokloni mališanima uz cjelodnevni zabavni program.
Na glavnoj bini koja će biti postavljena na trgu svakog dana biće upriličen muzički program. Pored toga, posjetioci će uživati u likovnim sekcijama za djecu, pozorišnim predstavama, sportsko-rekreativnim aktivnostima i brojnim drugim sadržajima.
Nedaleko od Trga, u Njegoševom parku, bie postavljeno i klizalište
.

BusTicket4.me je tu da Vam ponudi najbolje polaske za Podgoricu:

Polasci za Podgoricu
KOTOR - PODGORICA 
BUDVA - PODGORICA
BEOGRAD - PODGORICA 
SARAJEVO - PODGORICA 
DUBROVNIK - PODGORICA 
ZAGREB - PODGORICA 
MARIBOR - PODGORICA 

BusTicket4.me uvijek sa Vama!

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA