Alexa Certify

BLOG

EXIT: NEZABORAVNO LJETO U NOVOM SADU

/db_assets/images/blog_cover/exit-nezaboravno-ljeto-u-novom-sadu-110000-750x250.jpg

EXIT: NEZABORAVNO LJETO U NOVOM SADU

Turističke destinacije , 0 Komentara

srp 04, 2018

EXIT je višestruko nagrađivani muzički festival koji se održava jednom godišnje na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, počevši od 2001. godine. Nulti Exit je bio 2000. godine kod Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Pored titule “Najbolji evropski festival” osvojene na Evropskim festivalskim nagradama u Holandiji 2014. godine, Egzit je 2007. godine proglašen za najbolji evropski festival na Britanskim evropskim nagradama, a takođe je i rangiran kao jedan od najboljih velikih festivala na Evropskim festivalskim nagradama 2009, 2010, 2011, 2012. i 2014. godine, kao i jedan od 10 najboljih festivala van Velike Britanije na Britanskim festivalskim nagradama 2013. i 2014. godine.

Gotovo tri miliona ljudi iz više od šezdeset zemalja širom sveta posetilo je festival, koji je tokom svog postojanja ugostio neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice kao i mnogobrojne domaće i regionalne zvezde.

Novi Sad će i ovog ljeta biti jedan od epicentara dobrog provoda, kao domaćin planetarno poznatog festivala „Exit“, koji predstavlja svojevrsni simbol društvenog progresa i aktivizma, ujedinjujući ljude vizijom slobode i kreativnosti. Krajnje jedinstven muzički program kao i učešće u brojnim društveno – odgovornim kampanjama izgradili su prepoznatljiv identitet ovog festival.

Ovogodišnji „Exit“ održaće se u periodu od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Tokom četiri dana i noći na Exitu će na više od 30 festivalskih bina nastupiti preko 40 muzičkih sastava i 150 izvođača među kojima su nastupe na glavnoj sceni već potvrdili:

 

Ukoliko želite prisvojiti djelić jedinstvene energije i muzičke vibracije, Busticket4.me misli na Vas ! Izaberite jednu od ponuđenih relacija, kako biste stigli do žarišta najboljeg provoda u ovom dijelu Evrope! Uz Busticket4.me na "Exit" :

BEČ - NOVI SAD
SPLIT - NOVI SAD
BUDVA - NOVI SAD
PODGORICA - NOVI SAD
SARAJEVO - NOVI SAD
MINHEN - NOVI SAD
TIRANA - NOVI SAD
BUDIMPEŠT - NOVI SAD
PARIZ - NOVI SAD

 

 

 

 

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

Napišite komentar

 

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA