Alexa Certify

BLOG

Klikom do karte

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/klikom-do-karte-111318-750x250.jpg

Klikom do karte

BusTicket4.me , 2 Komentara Nov 29, 2019

Dragi putnici,

     Da li ste već isplanirali svoje putovanje ili imate u planu neko putovanje za vrijeme paznika?  Preko portala BusTicket4.me iz kuće možete pregledati ogroman broj linija širom Evrope i izabrati neku od ponuđenih destinacija. Kako je kupovina putem interneta postala sve popularnija, tako smo se i mi potrudili da vam obezbjedimo što lakšu i jednostavniju kupovinu autobuskih karata. Dovoljno je samo da ukucate destinaciju odakle i dokle putujete (čak i ne morate da kucate cijele riječi jer vam naš sistem daje ponuđene gradove) i prikazaće vam se svi mogući polasci koji se nalaze u našoj bazi podataka. Kako naš sistem ima dodjeljena sjedišta nema potrebe da strahujete da li ćete imati mjesto u autobusu ili ćete morati da stojite prilikom putovanja. Samom kupovinom putem našeg sajta vaše mjesto je zagarantovano. Često imamo i akcijske popuste na određene destinacije. Neke od najinteresantnijih destinacija su: Beograd, Sarajevo, Dubrovnik, Kotor, Podgorica, Zagreb, Mostar, Priština, Split, Budva, Novi Sad, Skoplje, Beč, Minhen, Pariz, Amsterdam, Milano... 

     Naravno postoji i mobilna aplikacija koju možete da preuzmete preko play stor-a. Preko aplikacije možete da pratite svoj put u toku same vožnje, odnosno u realnom vremenu. Takođe su dostupni podaci o poziciji na tabeli reda vožnje, obilježava gradove (autobuske stanice) koje ste prošli i, ukoliko omogućite opciju, pali se alarm oko 20km prije destinacione autobuske stanice na onsnovu informacija sa GPS-a, dakle stvarne pozicije, a ne očekivane pozicije na osnovu vremena.

     Zasigurno se pitate kolko je online kupovina sigurna? Tajnost vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL (Secure Socket Layer) enkripcija. SSL je postupak šifriranja podataka kako bi se spriječilo neovlašćeno pristupanje tajnim podacima prilikom njhovog prenosa putem interneta. Time je omogućen siguran prenos sredstava i onemogućen nedozvoljen pristup podacima sa kreditnih kartica. BusTicket4.me ne pohranjuje podatke sa kreditnih kartica, niti ih koristi u marketinške svrhe.

Budite slobodni da preko našeg sajta pretražite sve željene destinacije i putem jednog klika obezbjedite sebi mjesto u autubusu.

Komentari

Johnny

29.11.2019

Odličan tekst, i odlična mobilna aplikacija! Svaka čast B)

Luka

29.11.2019

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA