Alexa Certify

BLOG

Kupite kartu na portalu BusTicket4.me i putujte za 1€

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/kupite-kartu-na-portalu-busticket4-me-i-putujte-za-1eur-98471-750x250.jpg

Kupite kartu na portalu BusTicket4.me i putujte za 1€

BusTicket4.me , 7 Komentara Feb 06, 2017

Planiranje putovanja nikada nije bilo lakše ni jeftinije. Izbjegnite gužve na stanicama, prepune autobuse i na vrijeme obezbjedite prevoz do željene destinacije po povoljnim cijenama.

U akciji koja će trajati tokom februara portal BusTicket4.me je u saradnji sa crnogorskim autobuskim prevoznicima za putnike pripremio razne pogodnosti. Popusti na linijama u zemlji i ka inostranstvu će se kretati od 10% pa čak do 50%, a tu su i karte po nevjerovatnoj cijeni od 1€.

Svakako najatraktivniji segmenat u ovoj ponudi su karte po cijeni od 1€. U zavinsosti od prevoznika, relacije i datuma putovanja, putnicima će biti na raspolaganju ograničen broj karata po promotivnoj cijeni, gdje će u okviru iste kupovine svaku drugu ili treću kratu moći da kupe za jedan euro.

Prevoznici koji su se do sada priključili akciji su Božur, Royal Travel, Jadran Line, Lalatović Travel, Radulović prevoz, Ortak, Bošković prevoz, Glunex, Drum, Striković. Neke od destinacija koje će se naći u ovoj akcijskoj ponudi su Beograd, Kragujevac, Čačak, Dubrovnik, Bijeljina, Herceg Novi, Bijelo Polje, Cetinje i mnoge druge.

Destinacije i putovanja će se svakog dana mijenjati, a informacije putnici mogu pratiti putem portala https://busticket4.me, Twitter-a i Instagrama-a ili na našoj Facebook stranici.

Otvorite BusTicket4.me (autobuska karta za mene, engl, prim. aut) unesite početnu i krajnju destinaciju putovanja, odaberite datum i polazak koji vam najviše odgovara, kliknite na „kupi kartu“, platite i – uživajte u vožnji.

Jednom riječju: Kupite autobusku kartu i informišite se o 100% tačnim redovima vožnji iz svog doma, omiljenog kafića ili gdje god da se nalazite, a sve to uz pomoć portala BusTicket4.me!

Iskoristite savršenu priliku za putovanje,

Vaš BusTicket4.me

Komentari

BusTicket4.me

07.02.2017

Poštovana, još uvijek nemamo "first minute" u ponudi. Trenutno je u toku akcija gdje je svaka druga ili treća karta u istoj kupovini sa cijenom od 1€. Na linku možete pogledati neke od relacija koje prati postojeća akcija https://busticket4.me/MNE/page/karte-za-1-euro

MaricaNK

06.02.2017

Niđe ne mogu da pronađem one jeftine karte unaprijed ako se kupe, poznati first minute, da li ima to kod vas?

mileta

06.02.2017

Napokon da neko unaprijedi i autobuski saobraćaj. Svaka vam čast. Meni je ovo najkorisnija dobrobit tehnološkog napretka.

Montenegrin

06.02.2017

Odlična akcija...kupio sam kartu do Herceg-Novog za 10€ i drugu sam dobio za 1€!

Milija

06.02.2017

Rale93

06.02.2017

Ovo je superiška!

Jelena J.

06.02.2017

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA