Alexa Certify

BLOG

OK Fest Tjentište: Najveće zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije na jednom mjestu

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/ok-fest-tjentiste-najvece-zvijezde-sa-prostora-bive-jugoslavije-na-jednom-mjestu-109040-750x250.jpg

OK Fest Tjentište: Najveće zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije na jednom mjestu

Turističke destinacije , 2 Komentara Jul 07, 2017

Nacionalni park Sutjeska od 30. juna do 2. jula četvrti put za redom biće domaćin muzičkog festivala OK Fest i okupiće neke od najvećih zvijezda sa prostora bive Jugoslavije. Među izvođačima su najavljeni: Del Arno bend, Disciplin A Kitschme, Deca loših muzičara, Josipa Lisac, TBF, Psihomodo Pop, Van Gogh, Let 3, Urban & 4, Dubioza Kolektiv, Straight Jackin, Justin's Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-Play, Zoster...

OK Fest održava se svake godine, prvog vikenda u julu. Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima kao što su: rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja.

Tu je OK Summer stage, koji će se nalaziti pored bazena na Tjentištu i svima onima koji tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju pružiće novo iskustvo festivalskog provoda uz di-džejeve: Nebs Jack, G.Edd, After Affair, DJ Soole, Audio InFunktion, Zlijay i Merakoon.

Festivalski sajt sa detaljnim informacijama je okfest.net, a svoj prevoz do Tjentišta možete obezbjediti na portalu BusTicket4.me:

Sarajevo - Tjentište

Foča - Tjentište

Trebinje - Tjentište

Bileća - Tjentište

Gacko - Tjentište

Komentari

Simona Si

14.06.2017

Lorimer

14.06.2017

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA