Alexa Certify

BLOG

Tri glavna razloga za kupovinu autobuske karte na portalu BusTicket4.me

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/tri-glavna-razloga-za-kupovinu-autobuske-karte-na-portalu-busticket4-me-98465-750x250.jpg

Tri glavna razloga za kupovinu autobuske karte na portalu BusTicket4.me

BusTicket4.me , 6 Komentara Jan 16, 2017

Kupovina preko interneta poslednjih godina postaje sve popularnija, te se i u našoj zemlji sve više ljudi odlučuje da vreme i novac uštedi „na mreži“. Prema statističkim podacima prosečni kućni budžet se najvećim delom troši na hranu i piće, nakon čega za transport (gotovo 10 odsto). Stručnjaci smatraju da je najefikasniji vid uštede planiranje unapred tj. da kupci planski usklade potrebe sa realnim mogućnostima. Da ne biste potrošili previše, u kupovinu krenite na vreme, planski, a kupovina autobuske karte preko interneta u velikoj meri vam može uštedeti i vreme i novac. Ukoliko želite da izbegnete gužve na stanicama, prepune autobuse i na vreme sebi obezbedite prevoz do željene destinacije -  portal BusTicket4.me je kao stvoren za vas!

1. Online kupovina karata je sigurna

Kupovinom karte na portalu Busticket4.me mesto u vozilu vam je garantovano! Svaki treći korisnik interneta u Evropi ima iskustvo online kupovine, bez obzira da li je kupovao, odeću, kompjuterske komponente, knjige, plaćao aranžmane za letovanje ili kupovao autobuske karte. Sistem BusTicket4.me poseduje zagarantovan broj sedišta od strane prevoznika (baš kao i stanica ili bilo koji drugi agent prodaje autobuskih karata). Sa ovim je zagarantovano mesto u autobusu za svaku kupljenu kartu preko www.busticket4.me, jer sistem vodi računa o broju karata koje ima na raspolaganju za svaki polazak. Pored toga, za svaku kupljenu kartu online prevoznik dobija tri notifikacije i to:

  1. U istom trenutku kupovine autobuske karte;
  2. 24h pre polaska;
  3. Sat vremena pre polaska.

Svaka online kupljena karta će sigurno imati mesto u autobusu, bez obzira na stanicu na kojoj se putnik ukrcava.

2. Sigurnost plaćanja kreditnim karticama je zagarantovana

Tajnost podataka je zaštićena i osigurana upotrbom SSL (Secure Socket Layer) enkripcije. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos sredstava i onemogućen nedozvoljen pristup podacima sa kreditnih kartica. BusTicket4.me ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica u svoju bazu podataka i brojevi nisu dostupni neovlašćenim osobama.

3. Internet „radi“ 24 sata dnevno

Većina autobuskih stanica radi u dve smene, ali zato internet „radi“ 24 sata dnevno. Kupovina autobuskih karata na portalu BusTicket4.me moguća je u svakom trenutku, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. I ne samo to, koliko god da kasnite na autobus, kolike god da su gužve na autobuskoj stanici, ili kolone od nekoliko kilometara kroz saobraćajni špic, BusTicket4.me je svojim korisnicima omogućio da u samo nekoliko jednostavnih koraka na vreme sebi obezbede prevoz i putem interneta kupe autobusku kartu za više hiljada destinacija.

Komentari

Yadrolina

20.10.2021

I od mene sve pohvala, već 5 godina ovako kupujem karte.

Maja

27.01.2017

Pouzdano i praktično!

Sunil G.

16.01.2017

We in India are planning holidays several months in advance. Until now we are only able to buy airline tickets early on time. With www. busticket 4.me , at home we are planned program to visit the former Yugoslavian Republics, print tickets and relaxing travel through Serbia, Bosnia, Croatia and Montenegro. You've done a good job, keep it up.

Vasilije

16.01.2017

Brzo i efikasno. Bez cimanja.

Dzoni88

16.01.2017

Tatjana

16.01.2017

Uštedim vreme i novac. Bravo za portal!

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA