Alexa Certify

SI BËHET KONFIRMIMI?

KËRKO - ZGJIDH - REZERVO

 

Fusni qytetin e nisjes dhe atë të mbërritjes të udhëtimit Tuaj, datën e kthimit dhe shoqërinë e transportit biletën të cilit i keni blerë. Nga udhëtimet e ofruara zgjidhni atë që Ju përshtatet më mire. Për udhëtimet që do të gjeni në listen e orarit e udhëtimeve do të keni kohën e nisjes, kohëzgjatjen e udhëtimit, shoqërinë e transportit, kualitetin e autobusit, distance e udhëtimit në kilometra etj. Me klikimin në butonin “Rezervo” zgjidhni linjën e autobusit që dëshironi. Plotësoni kutitë e detyrueshme për porositësin dhe udhëtarët, kryeni pagesën dhe kënaquni në udhëtimin Tuaj. BusTicket4.me Ju uron udhë të mbarë.

KËRKO

Fusni qytetin e nisjes dhe atë të mbërritjes

ZGJIDH

Këqyrni orarin e saktë të udhëtimeve

REZERVO

Paguani "online" me kartë krediti ose "offline"