Autobus od BITOLA do ULM ne prolazi kroz druge gradove ili veća značajna mjesta. Na ovoj relaciji postoji samo jedan polazak. Dužina puta je oko 1735 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 01 dan 03 sata i 15 min. S obzirom da autobus prelazi preko graničnog prijelaza moguća su i duža zadržavanja u tijeku turističke sezone. Obavezno ponesite identifikacijska dokumenta. Posada autobusa će kreirati spisak imena putnika prilikom prijelaza granice.
Prtljaga se obično plaća po torbi na svim polascima u ovisno od prijevoznika.
Autobusi su uglavnom visoke turističke klase sa klimom, ABS-om, udobnim putničkim sjedištima i sl.
Red vožnje BITOLA - ULM postoji za sljedeće dane:
srijeda
subota

Autobuski prijevoznici koji saobraćaju na relaciji od BITOLA do ULM su:EURO BUS.

Bitola

Ulm

Ulm je grad u njemačkoj Bundesland Baden-Württemberg pokrajini, smješten na rijeci Dunav. Grad, čije se stanovništvo procjenjuje na 120.000 (2006), te je administrativno središte Alb-Donau okruga. Ulm, osnovan oko 850. je bogate povijesti i tradicije kao bivši Slobodni grad . Danas je gospodarsko središte, zbog svoje raznolike industrije, te je sjedište sveučilišta (Sveučilište u Ulmu, osnovano1967). Međunarodno, Ulm je prvenstveno poznat po crkvi s najvišim zvonikom u svijetu, po gotičkoj katedrali (Ulm Minster), a poznato je i kao kao mjesto rođenja Alberta Einsteina.

Ulmova javna knjižnica (Stadtbibliothek Ulmu)ima preko 480.000 tiskanih medija. Grad ima javno kazalište dramske, operne i baletne produkcije, nekoliko manjih kazališta i stručni filharmonijski orkestar.