Аутобус од BITOLA до ULM не пролази кроз друге градове или већа значајна места. На овој релацији постоји само један полазак. Дужина пута је око 1735 km. Просечно трајање путовања по реду вожње је 01 дан 03 сата и 15 мин. С обзиром да аутобус прелази преко граничног прелаза могућа су и дужа задржавања у периоду туристичке сезоне. Обавезно понесите идентификациона документа. Посада аутобуса ће креирати списак имена путника пре преласка границе.
Пртљаг се обично плаћа по торби на свим поласцима у зависности од превозника.
Аутобуси су углавном високе туристичке класе са климом, АБС-ом, удобним путничким седиштима и сл.
Ред вожње BITOLA - ULM постоји за следеће дане:
среда
субота

Аутобуски превозници који саобраћају на релацији од BITOLA до ULM су:EURO BUS.

Битољ

Ulm

Улм је град у немачкој Бундесланд Баден-Њüрттемберг покрајини, смештен на реци Дунав. Град, чије се становништво процењује на 120.000 (2006), те је административни центар Алб-Донау округа. Улм, основан око 850. је богате историје и традиције као бивши Слободни град . Данас је привредно седиште, због своје разнолике индустрије, те је седиште универзитета (универзитет у Улму је основан1967). 
Међународно, Улм је првенствено познат по цркви с највишим звоником у свету, по готичкој катедрали (Улм Минстер), а познато је и као као место рођења Алберта Ајнштајна.
Улмова јавна библиотека (Стадтбиблиотхек Улму)има преко 480.000 штампаних медија. Град има јавно позориште,  драмске, оперске и балетске продукције, неколико мањих позоришта и стручни филхармонијски оркестар.