Alexa Certify

blog

Lake fest 2024

Lake fest 2024

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/lake-fest-2024-113162-750x250.jpg

Manifestacije Komentara: 0 starstarstar Jul 08, 2024

Jedan od dugovječnijih crnogorskih festivala, muzički festival Lake Fest održaće se od 9. do 11. avgusta, a nastupiće izvođači najrazličitijih generacija i pravaca: Fedde Le Grand, Željko Bebek, Prljavo kazalište, Jax Jones, Marčelo, Goblini, Ritam nereda, Laibach...

"Od 9. do 11. avgusta održaće se još jedno izdanje Lake festa. Kao i prethodnih godina festival donosi puno dobre muzike i zabave za sve, na dobro poznatoj lokaciji pokraj Krupačkog jezera. Ono što se najviše iščekuje jeste line up koji je ove godine spektakularan! Posjetioci će moći da uživaju u tri dana raznovrsne muzike i žanrova koje donose muzičari i bendovi sa svih meridijana", najavljuju u saopštenju iz Lake festa.

"Festival u petak 9. avgusta otvara bend Subverzija, gosti iz Banjaluke, koji sviraju svoju verziju pank rok muzike. Željko Bebek koji će ponoviti svoj fenomenalan nastup pokraj jezera, Prljavo kazalište sinonim novog talasa i hrvatske rokenrol muzike, zatim, jedan od najboljih i najaktivnijih pank rok bendova Goblini čiji se nastupi dugo prepričavaju kao i turski DJ Murat Uncuoglu koji će zatvoriti prvi dan", kažu iz Lake festa.

"Drugog dana 10. avgusta bina je rezervisana za Marčela koji donosi svoju verziju hip hop muzike, Queen sensation koji rade tribjut jednom od najvećih rok bendova svih vremena. Spremite se za boemsku rapsodiju pokraj Krupca! Splean, bend iz Sankt Peterburga važi za jedan od najpoznatijih bendova Rusije! Nakon njih tu je novosadski Ritam nereda koji će svojim zvukom razdrmati posjetioce. Veče zatvara svjetski DJ superstar Fedde Le Grand koji dolazi iz Holandije i koji će napraviti žurku za pamćenje", dodaje se u saopštenju.

"Treći dan 11. avgust rezervisan je za Džanum, lokalnog predstavnika koji pravi miks etno i rok muzike. Jurica Pađen i Aerodrom vratiće nas u zlatno doba pop rok muzike i hitovima koje svako zna! Dobar nastavak pop rok zvuka predstaviće i legendarna Crvena Jabuka, a sve to biće uvertira sa kultni bend Laibach, slovenački proizvod koji se nikako ne smije propustiti. Festival će na kraju zatvoriti engleski popularni DJ i producent Jax Jones", poručuju organizatori.

Objavljene su cijene karte za ovogodišnji Lake fest i iznose: 45 eura za sva tri dana, dok je jednodnevna ulaznica 18 eura.

 

Komentari

Za ovaj blog nema komentara.

Napišite komentar

NAJČITANIJE

KATEGORIJE

ARHIVA