Alexa Certify

блог

Lake Fest 2024

Lake Fest 2024

https://busticket4.me/db_assets/images/blog_cover/lake-fest-2024-113163-750x250.jpg

Манифестације Коментара: 0 starstarstar Jul 18, 2024

Један од најдуговечнијих црногорских фестивала, музички фестивал Lake fest биће одржан од 9. до 11. августа, а наступиће извођачи најразличитијих генерација и стилова: Fedde Le Grand, Жељко Бебек, Прљаво казалиште, Jack Jones, Марчело, Гоблини, Ритам хаоса, Лајбах.

„Од 9. до 11. августа одржаће се још једно издање Лаке феста. Као и претходних година, фестивал доноси много добре музике и забаве за све, на познатој локацији у близини језера Крупац. Највише се ишчекивао програм који ће ове године бити спектакуларан. Посетиоци ће моћи да уживају у разноврсној музици и жанровима које доносе музичари и бендови из целог света“, саопштено је из Lake Festa!

„Фестивал у петак, 9. августа отвара бенд Субверсија, гости из Бањалуке, који свирају своју верзију панк рок музике; Жељко Бебек, који ће поновити свој феноменалан наступ поред језера; Прљаво казалиште, синоним за нови талас и хрватски рокенрол; један од најбољих и најактивнијих панк рок бендова, Гоблини, о чијим наступима се дуго прича; као и турски ди-џеј Мурат Унуоглу, који ће затворити првог дана“, кажу Лејк Фест.

„Другог дана, 10. августа, сцена је резервисана за Марчела, који доноси своју верзију хип хоп музике Queen sensationсенсатион, који одаје омаж једном од највећих рок бендова свих времена. Спремите се за боемску рапсодију поред Крупац, бенд из Санкт Петербурга, важи за један од најпознатијих бендова у Русији забава за памћење“, додаје се у саопштењу.

"Трећи дан, 11. август, резервисан је за Џанума, домаћег представника који прави микс етно и рок музике. Јурица Пађен и Аеродром ће нас вратити у златно доба поп рок музике и хитова које сви знају! Добар наставак Поп рок звука представиће легендарна Црвена Јабука, а све то предводе култни бенд Лајбах, словеначки производ који не треба пропустити. Фестивал ће затворити популарни енглески ди-џеј и продуцент Џекс Џонс“, кажу организатори.

Објављене су цене улазница за овогодишњи Лејк фест и износе: 45 евра за сва три дана, док је једнодневна 18 евра.

Коментари

За овај блог нема коментара.

Напишите коментар

НАЈЧИТАНИЈЕ

КАТЕГОРИЈЕ

АРХИВА