Аутобус од BERANE до KRALJEVO пролази између осталог и кроз градове НОВИ ПАЗАР, РАШКА, РОЖАЈЕ (зависно од руте линије).Први аутобус креће у 00:47, док последњи полазак можете ухватити у 23:45. Дужина пута је око 191 km. Просечно трајање путовања по реду вожње је 03 сата и 58 мин. С обзиром да аутобус прелази преко граничног прелаза могућа су и дужа задржавања у периоду туристичке сезоне. Обавезно понесите идентификациона документа. Посада аутобуса ће креирати списак имена путника пре преласка границе.
Пртљаг се обично плаћа по торби на свим поласцима у зависности од превозника. На линијама саобраћају аутобуси високе и средње туристичке класе док на краћим релацијама неки превозници организују путовање туристичким комбијима или малим аутобусима.
Ред вожње BERANE - KRALJEVO постоји за следеће дане:
понеdељак
уторак
среда
четвртак
петак
субота
недеља

Аутобуски превозници који саобраћају на релацији од BERANE до KRALJEVO су:BOŽUR, ROYAL TRAVEL, Ozlem, Lasta Montenegro, JADRAN LINE, Glušica, Lens Beograd, EURO ŠUNTIĆ.

Беране

Краљево

На ушћу три реке: Ибар, Западна Морава и Рибница, Краљево је десети највећи град у Србији. Заједно за Крагујевцом и Чачком, Краљево је важан културни и административни центар Централне Србије. Најпознатије туристичке атракције су православни манастри Жича, који се налази 5км од центра града и Врњачка Бања, најпознатија бања у Србији. Такође, Краљево је раскрсница важних путева.

Аутобуска станица се налази у улици Октобарских жртава, у непосредној близини железничке станице и центра града. С обзиром на добро развијену мрежу градског превоза и постојање такси служби, аутобуска станица Краљево је добро повезана са централном града. По садржајима које нуди својим посетиоцима, спада у 3. категорију станица и друга је по величини у Србији. У непосредној близини аутобуске станице налазе се Спомен парк Краљево и хотел "Ботика".

 

Важне информације

Аутобуска станица Краљево
Адреса: Октобарских жртава
Радно време: 04:00 - 24:00 х
Број телефона за информације: +381 (0)36 313 444
Број телефона за резервације карата: +381 (0)36 331 132