Аутобус од МРЧАЈЕВЦИ до КРАЉЕВО не пролази кроз друге градове или већа значајна места. На овој релацији постоји само један полазак. Дужина пута је око 24 km. Просечно трајање путовања по реду вожње је 20 мин.
Пртљаг се обично плаћа по торби на свим поласцима у зависности од превозника. На линијама саобраћају аутобуси високе и средње туристичке класе док на краћим релацијама неки превозници организују путовање туристичким комбијима или малим аутобусима.
Ред вожње МРЧАЈЕВЦИ - КРАЉЕВО постоји за следеће дане:
понеdељак
четвртак

Аутобуски превозници који саобраћају на релацији од МРЧАЈЕВЦИ до КРАЉЕВО су:BENKO TOURS 92.

Мрчајевци

Краљево

На ушћу три реке: Ибар, Западна Морава и Рибница, Краљево је десети највећи град у Србији. Заједно за Крагујевцом и Чачком, Краљево је важан културни и административни центар Централне Србије. Најпознатије туристичке атракције су православни манастри Жича, који се налази 5км од центра града и Врњачка Бања, најпознатија бања у Србији. Такође, Краљево је раскрсница важних путева.

Аутобуска станица се налази у улици Октобарских жртава, у непосредној близини железничке станице и центра града. С обзиром на добро развијену мрежу градског превоза и постојање такси служби, аутобуска станица Краљево је добро повезана са централном града. По садржајима које нуди својим посетиоцима, спада у 3. категорију станица и друга је по величини у Србији. У непосредној близини аутобуске станице налазе се Спомен парк Краљево и хотел "Ботика".

 

Важне информације

Аутобуска станица Краљево
Адреса: Октобарских жртава
Радно време: 04:00 - 24:00 х
Број телефона за информације: +381 (0)36 313 444
Број телефона за резервације карата: +381 (0)36 331 132