Autobus od NOVA PAZOVA do INĐIJA ne prolazi kroz druge gradove ili veća značajna mjesta. Prvi autobus kreće u 05:02, dok posljednji polazak možete uhvatiti u 21:36. Dužina puta je oko 17 km. Prosječno trajanje putovanja po redu vožnje je 21 min.
Prtljag se obično plaća po torbi na svim polascima u zavisnosti od prevoznika. Na linijama saobraćaju autobusi visoke i srednje turističke klase dok na kraćim relacijama neki prevoznici organizuju putovanje turističkim kombijima ili malim autobusima.
Red vožnje NOVA PAZOVA - INĐIJA postoji za sljedeće dane:
ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja

Нова Пазова

Нова Пазова је насеље у Србији у општини Стара Пазова у Сремском округу 25 км северозападно од Београда. Нова Пазова је позната по развијеној малој привреди тј. малим самосталним занатским радњама које су отворене средином 50-их година XX века.
Нова Пазова има инфраструктурно уређену индустријску зону која има веома занимљив положај јер се налази на магистралном путу Београд – Нови Сад док је у непосредној близини ауто-пут М-75. Поред Нове Пазове се налази и аеродром Батајница.
Нова Пазова је настала 1790. године када су се доселили колонисти из Немачке. Након Другог светског рата они су се овде трајно населили и дошло је до масивног досељавања становника из ратом опустошених области тадашње Југославије, највише из Далмације, Лике, Босне и Херцеговине.
Нова Пазова је аутобуским линијама веома добро повезана са великим центрима као што су Београд, Нови Сад и Суботица.

Инђија