Autobusi nga PODGORICA për në BAR kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BUDVA, CETINJE, PETROVAC, SUTOMORE (në varësi të itenerarit të linjës).

Distanca e rrugës është rreth 59 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 01 orë dhe 15 minuta.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në BAR ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në BAR janë:AUTOPREVOZ ZATON, ROYAL TRAVEL, TC Vector - Ulcinj, Ozlem, MS tours, Zejdin, Stevan turs, Nikšić prevoz, Jadran ekspres Kotor, Pljevlja ekspres, Barileva turist Rožaje, Express tours.

Podgorica

Tivari