Orari i udhëtimeve Podgorica deri Plavës

Kontrollo orarin e udhëtimeve

Autobusi nga PODGORICA për në PLAV kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BERANE, KOLAŠIN, MOJKOVAC (në varësi të itenerarit të linjës).

Distanca e rrugës është rreth 184 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 03 orë dhe 58 minuta.
Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.

Për itenerarin nga PODGORICA për në PLAV ka linja udhëtimi për ditët:

  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E ejte
  • E premte
  • E shtunë
  • E diel

Shqëritë e transportit që kanë linjat e udhëtimit nga PODGORICA për në PLAV janë:ORTAK, ELAN COMPANY.

Podgorica

Plavës