Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Podgorica - Beogradi

21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

19:00

Podgorica
 station icon
 station icon
10h:20m

05:20

Beograd
TJO
10
Trans Jug Obrenovac

20.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.10 19:00, Podgorica
24.10 05:20, Beograd
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Podgorica
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Beograd
BZP
6.6
Božur

17.00€

DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.10 20:00, Podgorica
24.10 06:00, Beograd
BZP
6.6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

20:45

Podgorica
 station icon
 station icon
10h:20m

07:05

Beograd
JES
6
Jadran Ekspres Novi Sad

-

DEPARTURE

10h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.10 20:45, Podgorica
24.10 07:05, Beograd
JES
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:40

Podgorica
 station icon
 station icon
8h:20m

07:00

Beograd
BLI
8
Blue Line

24.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.10 22:40, Podgorica
24.10 07:00, Beograd
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

23:00

Podgorica
 station icon
 station icon
9h:00m

08:00

Beograd
LES
6
Lens Doo

24.00€

DEPARTURE

9h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.10 23:00, Podgorica
24.10 08:00, Beograd
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

0% Complete